Norsk Kjeveortopedisk Forening (NKF) ble stiftet i 1953, selv om faget kjeveortopedi har en mye lengre historie enn dette. Foreningen arbeider for at topp internasjonalt nivå opprettholdes innenfor fagområdet. Dette sikres gjennom egne kurs og etterutdanningsvirksomhet hvert år. Foreningen er i kontinuerlig dialog med de odontologiske fakultetene ved universitetene i Oslo, Bergen og Tromsø. I tillegg er styret i kontakt med Helsedirektoratet og Tannlegeforeningen til enhver tid, som representanter for yrkesgruppen. De fleste kjeveortopeder i Norge er medlem av foreningen, og målet er at alle kjeveortopeder som jobber i Norge skal tilhøre denne.
Høstmøte 2016
Etterutdanningskurs 2016 og 2017